Новини

VІ Міжнародна агропромислова виставка з польовою демонстрацією техніки «AGROEXPO-2018»

11.10.2018

 З 26 по 29 вересня 2018 р. у м. Кропивницький під патронатом Міністерства економічного розвитку і торгівлі України та Міністерства аграрної політики та продовольства України  проходила VІ Міжнародна агропромислова виставка з польовою демонстрацією техніки «AGROEXPO-2018».

Організатори виставки: Кіровоградська обласна державна адміністрація, Торгово-промислова палата України, Федерація роботодавців України, Національна академія аграрних наук України, Асоціація підприємств-виробників техніки та обладнання для АПК «Украгромаш», ВГО «Українська асоціація аграрних інженерів».

На виставці працювала традиційна експозиція тваринництва та птахівництва. У двох спеціалізованих павільйонах були представлені племінні тварини та птиця: велика рогата худоба, коні, вівці, кози, кролі, кури та багато іншої живності.

У вказаному заході взяв участь завідувач лабораторії овець та кіз Інституту, кандидат сільськогосподарських Маслюк А.М.

Зацікавленим учасникам виставки було надано наукові консультації з питань оцінки та відбору овець і кіз, ведення племінного обліку, придбання племінного молодняку, підвищення рентабельність виробництва продукції вівчарства та козівництва тощо.                               15 1к2к