Аскания-Нова

Нагороди і відзнаки

  1. Грамота ВР Золота медаль від Мінагрополітики за вагомий внесок у розвиток аграрного сектора України" за перемогу в конкурсі на Міжнародній виставці-ярмарку "Агро-2013" в номінації "За досягнення високих показників у розвитку племінного вівчарства за створення м'ясо-вовнової породи овець з кросбредною вовною".
  2. Золота медаль від Мінагрополітики за вагомий внесок у розвиток аграрного сектора України за перемогу в конкурсі на Міжнародній виставці-ярмарку “Агро-2012” в номінації “За досягнення високих показників у розвитку племінного скотарства за створення південної м’ясної породи великої рогатої худоби”.
  3. Золота медаль від Мінагрополітики за перемогу в конкурсі на Міжнародній виставці-ярмарку “Агро-2009” в номінації “За досягнення високих показників у розвитку племінного вівчарства за створення асканійської каракульської породи.
  4. Срібна медаль від Мінагрополітики за перемогу в конкурсі на Міжнародній виставці-ярмарку “Агро-2008” в номінації “За досягнення високих показників в розвитку племінного і товарного тваринництва”.
  5. Грамота СловакіїСрібна медаль від Мінагрополітики за перемогу в конкурсі на Міжнародній виставці-ярмарку “Агро-2008” в номінації “За інноваційні розробки в галузі аграрної науки”.
  6. Грамота і відзнака Верховної ради України. За заслуги перед Українським народом. 2006 рік.
  7. Диплом і приз “Ніка” за перемогу в обласному конкурсі в номінації “Кращі товари та послуги Херсонщини”, за асканійську м’ясо-вовнову породу овець. 2005 рік.
  8. Грамота і відзнаки за участь у Міжнародній виставці у Словакії. 1998 рік.
  9. Грамота Президиума Верховного Совета СССР. За заслуги в развитии биологической и сельскохозяйственной науки, создании новых высокопродуктивных пород животных Указом от 12 мая 1969 года наградить Украинский научно-исследовательский институт животноводства степных районов имени М.Ф. Иванова «Аскания-Нова» Орденом Трудового Красного Знамени.

Грамота і орденДиплом і Ніка-2005

Золота медаль-2009Золота медаль-2012medal2013

diplom2013

 

Диплом від Мінагрополітики за участь у Міжнародній виставці-ярмарку "Агро-2013"  "За розробку  та впровадження новітніх технологій у спеціалізованому тваринництві"Срібні медалі-2008